Ontvang een gratis Baloo bij elke bestelling, ter viering van onze website!

Ontvang een gratis Baloo bij elke bestelling, ter viering van onze website!

Verzend- en leveringsbeleid

Verpakking

Bij Cozy Candle maken wij zoveel mogelijk gebruik van hergebruikte verpakkingsmaterialen. De kaarsen worden allemaal met veel liefde en zorg ingepakt in materialen die wij hergebruiken.

Betaling

Alle betalingen worden beveiligd door het betaalsysteem Mollie. Als u betaald via deze optie betaald u vooraf via internetbankieren vanaf uw eigen bank. De betaling is vrijwel direct bij ons binnen zodat we snel tot verzending/maken over kunnen gaan. Volg bij de betaling de stappen van iDEAL, u betaald bij ons niks extra voor het gebruik van iDEAL.

Verzending

Cozy Candle verzend de kaarsen bestellingen binnen Nederland. Cozy Candle verzend via PostNL in Nederland. De kosten bedraagt € 6,95 voor bezorging op het thuisadres. Na de betaling ontvangt u de Track en Trace code in uw mail.

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het correcte afleveradres te vermelden. De klant draagt de verantwoordelijkheid voor het in ontvangst nemen van het pakket en/of het op tijd ophalen op een service punt. U dient de Track en Trace code regelmatig te controleren. Eventuele extra verzendkosten worden betaald door de klant.

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestelling die op werkdagen worden gedaan, proberen wij binnen 4-5 werkdagen te verzenden. Aangezien de ruime variatie in kaarsen maken we veel op bestelling. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Bent u opzoek naar een product die niet meer op voorraad is, een groot aantal kaarsen of naar een kaars in een andere kleur? Neem dan hiervoor contact op via ons contactformulier. Dan informeren wij u over de mogelijkheden en levertijden.

Retourbeleid

We hopen natuurlijk dat u énorm blij bent met uw aankoop, maar het kan natuurlijk voorkomen dat u het product toch liever terugstuurt. Voor retourneren en/of terugbetalen hanteren wij een termijn van 14 dagen. Vanaf het moment dat u het product binnen hebt gekregen, gaan de 14 dagen in en kunt u het item dus retourneren.

Volgens het Europees recht heeft u tot en met 14 dagen na datum van ontvangst recht op het herroepingsrecht. Alleen de persoon die de aankoop heeft volbracht, kan een retour aanvragen. U kunt (een deel) van uw bestelling retourneren via de volgende stappen:

STAP 1: Pak de retour items zorgvuldig in en noteer duidelijk uw naam, het ordernummer en welke artikelen retour gaan. Zonder deze gegevens kan een retour niet worden verwerkt.

STAP 2: Label en frankeer het pakket via PostNL/DHL online en lever het pakket af op een PostNL/DHL service punt.

Retour adres:
Cozy Candle
Thibaltstraat 33
6301 CL Valkenburg
Limburg Nederland

STAP 3: De verantwoordelijkheid van de zending ligt bij u. Bewaar het verzendbewijs en de Track en Trace code goed tot de retour verwerkt is.

STAP 4: Een retour wordt gemiddeld binnen 7 werkdagen verwerkt. De terugbetaling geschied indien een retour in goede staat is ontvangen en geschied op de bron van betaling.

De kosten van een retour zijn voor rekening van de klant. De klant is verantwoordelijk voor de retourzending van het pakket.

Een retour wordt goedgekeurd indien het product onbeschadigd is. Indien een kaars beschadiging heeft of de lont gebrand is wordt deze niet retour genomen. Er wordt gewacht met terugbetaling tot de retourzending in ons bezit is.

+